Mijn account
Nu gratis aanmelden

Hoe het werkt

Op SlimUitbesteden.nl ontvangt u gratis en eenvoudig opdrachten voor het aanleggen of bestraten van bijvoorbeeld tuinen, parkeerplaatsen en boerenerven van diverse opdrachtgevers bij u in de buurt. U geeft aan wat uw tarieven zijn en wij zetten kosteloos opdrachten naar u door.

Goede, heldere aanvragen

SlimUitbesteden.nl is een platform waarop consumenten en bedrijven eenvoudig een uitgebreide aanvraag kunnen indienen voor alle mogelijke werkzaamheden rondom tuinen en bestrating. De aanvragers zien direct een prijsindicatie. Zijn zij akkoord met deze richtprijs, dan wordt de aanvraag officieel ingediend. U kunt als specialist vervolgens eenvoudig aangeven of u interesse heeft in deze opdracht en zo ja, tegen welk tarief. Als het een match is, dan krijgt u de opdracht kosteloos toebedeeld.

U bepaalt uw tarieven en werkgebied

Bij het aanmelden geeft u aan welke diensten u aanbiedt, wat uw tarieven zijn, en in welk gebied u actief bent. Dat maakt het eenvoudig voor ons om u als specialist te koppelen aan nieuwe aanvragen.

Opdrachten aannemen en afwijzen is simpel

Op dagelijkse basis komen aanvragen binnen. Het kost u slechts één minuut om aan te geven of u interesse heeft in de aanvraag en tegen welk tarief. Dat betekent dat u nooit een uitgebreide en tijdrovende offerte hoeft op te stellen. Dat u meedoet betekent bovendien niet dat u verplicht bent om op iedere aanvraag te reageren. U heeft altijd de keuze om opdrachten af te wijzen, indien u te druk bent of simpelweg geen interesse heeft in de binnengekomen aanvraag.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons platform? Neem gerust contact met ons op via info@slimuitbesteden.nl of bel 0318 - 701 001. Direct aanmelden is ook mogelijk.

Vragen? Mail ons of bel ons op 0318 701 001

Nu gratis aanmelden