Mijn account

Over SlimUitbesteden.nl

SlimUitbesteden.nl is een platform waarop dagelijks aanvragen binnenkomen van consumenten en bedrijven die werkzaamheden rondom bestrating willen uitbesteden. De aanvragen betreffen het hele traject: van het opbreken van de oude bestrating, het aanbrengen van de ondergrond, tot het vakkundig leggen van de bestrating.

Gratis opdrachten

SlimUitbesteden.nl koppelt lokale specialisten aan deze aanvragen, bijvoorbeeld stratenmakers en hoveniers. De lokale specialisten krijgen de opdrachten gratis toebedeeld en kunnen direct praktisch aan de slag voor de klant. Deelname is voor specialisten geheel kosteloos.

Vaste specialisten

SlimUitbesteden.nl is opgezet vanuit SlimBestraten.nl. Deze stenenhandel ontvangt op dagelijkse basis tientallen keren de vraag of zij goede stratenmakers en/of hoveniers kennen. Om deze vraag voortaan makkelijker te kunnen beantwoorden is een apart platform opgezet waarmee consumenten eenvoudig een gedetailleerde aanvraag in kunnen dienen. Deze aanvragen worden vervolgens uitgevoerd door vaste specialisten. Betrouwbare, goede stratenmakers en hoveniers die op reguliere basis opdrachten willen uitvoeren.

Doel

SlimUitbesteden.nl heeft als doel aanvragers en specialisten zo goed mogelijk te koppelen. Het platform levert de aangesloten specialisten op reguliere basis veel werk op, zonder dat zij daarvoor geld en/of tijd hoeven te investeren. Deelname is geheel gratis en het accepteren/afwijzen van opdrachten is heel eenvoudig.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de organisatie SlimUitbesteden.nl? Neem gerust contact met ons op via info@slimuitbesteden.nl of bel 0318 - 701 001. Direct aanmelden of meer lezen over hoe het werkt, is ook mogelijk.

SlimUitbesteden.nl Diedenweg 100 6717 KV Ede