Offerte aanvragen

Hoe het werkt

Via SlimUitbesteden.nl vindt u eenvoudig de beste specialist(en) voor het aanleggen of bestraten van uw tuin of terrein. U geeft aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Wij koppelen vervolgens uw aanvraag gratis aan de beste lokale specialist op basis van prijs, kwaliteit en beschikbaarheid.

U beschrijft uw wensen

Via het offerteformulier geeft u aan wat uw wensen zijn. Welke werkzaamheden wilt u wanneer laten uitvoeren? Welke bestratingsmaterialen moeten gebruikt worden? Is het zandbed al gereed? Heeft u foto's van de huidige situatie en een schets van de nieuwe situatie? De antwoorden op deze en andere vragen stellen SlimUitbesteden.nl in staat om als gratis intermediair een specialist te vinden die beschikbaar en betaalbaar is. Hoe nauwkeuriger u uw situatie beschrijft, des te nauwkeuriger de kwaliteit van de ontvangen offerte zal zijn.

SlimUitbesteden.nl zoekt de beste specialist

Er is een groot aantal specialisten aangesloten bij SlimUitbesteden.nl. Deze specialisten zijn gescreend en hebben in het verleden bewezen uitstekend werk te leveren. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, selecteren wij de specialist die het beste bij uw aanvraag past op basis van locatie, tarief, kwaliteit en beschikbaarheid. Wij nemen u daarmee het werk uit handen van het vinden van een goede, betaalbare specialist.

De beste specialist doet u een voorstel

Na selectie van de beste specialist door SlimUitbesteden.nl, zult u van deze specialist een offerte ontvangen. Als de werkzaamheden omvangrijk zijn en er voor diverse handelingen meerdere soorten specialisten moeten worden ingeschakeld, dan ontvangt u deeloffertes van deze specialisten. Offertes via SlimUitbesteden.nl zijn altijd gratis en volledig vrijblijvend.

U maakt de afspraak definitief met de specialist

Bent u akkoord met het voorstel van de specialist? Dan kunt u die rechtstreeks accepteren. De specialist geldt dan als de aannemer van de opdracht en gaat dan op het door u gewenste moment voor u aan de slag met de werkzaamheden. SlimUitbesteden.nl fungeert enkel als intermediair tijdens het voortraject en heeft geen zicht op de verdere afwikkeling van de opdracht.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons platform? Neem gerust contact met ons op via info@slimuitbesteden.nl of bel 0318 - 701 001. Direct een offerte aanvragen is ook mogelijk.

Vragen? Mail ons of bel ons op 0318 701 001

Offerte aanvragen