Over SlimUitbesteden.nl

SlimUitbesteden.nl is een platform dat is opgezet door SlimBestraten.nl. Vaak wordt ons gevraagd of wij goede stratenmakers, hoveniers en andere soorten specialisten kennen. Om het voor iedereen makkelijk te maken, hebben wij een platform opgezet waarmee eenvoudig een goede, betrouwbare en betaalbare specialist gevonden kan worden.

Vaste specialisten

Wij beschikken over een ruim overzicht van goede, vaste specialisten. Deze vakmensen hanteren gunstige uurtarieven en leveren uitstekende kwaliteit. Alle specialisten die verbonden zijn aan SlimUitbesteden.nl zijn gescreend en hebben in het verleden bewezen goed werk te verrichten. Als u een aanvraag indient, koppelen wij u gratis aan de beste specialist op basis van locatie, kwaliteit, tarief en beschikbaarheid. Lees onze volledige uitleg over hoe het werkt.

Doel

SlimUitbesteden.nl is opgezet om het zo eenvoudig mogelijk te maken om een goede, betrouwbare specialist in uw regio te vinden voor bestratingswerkzaamheden. Onze diensten als intermediair worden kosteloos aangeboden als service vanuit SlimBestraten.nl. Ook als u uw bestratingsmaterialen niet bij SlimBestraten.nl heeft aangekocht, kunt u gebruikmaken van ons offerteformulier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de organisatie SlimUitbesteden.nl? Neem gerust contact met ons op via info@slimuitbesteden.nl of bel 0318 - 701 001. Direct een offerte aanvragen of meer lezen over hoe het werkt, is ook mogelijk.

SlimUitbesteden.nl Diedenweg 100 6717 KV Ede